Uitgaan in Eindhoven

DE BESTE UITGAANGSGELEGENHEDEN IN EINDHOVEN OP EEN RIJ

Uitgaan in Eindhoven? Het grote aanbod aan bars, cafés en clubs biedt voor elk wat wils. Benieuwd naar het nachtleven in Eindhoven? Wij hebben de leukste plekken om te stappen in Eindhoven alvast voor u op een rijtje gezet

Stratumseind

Stratumseind mag niet ontbreken tijdens een avondje Eindhoven. De langste kroegstraat van Nederland is maar liefst 225 meter lang met meer dan 40 cafés die vaak dag en nacht open zijn. Maar er is meer dan Stratumseind… check onderstaande tips.

The Little One Bar 

Eindhovens oudste en kleinste bar. Het karakter, de sfeer, cocktails en selectie van sterke dranken; alles past perfect bij elkaar! Een echte aanrader.

Jan Van Lieshoutstraat 26

The Little One Bar Eindhoven

Van Moll Craft Beer

Van Moll is dé brewpub in Eindhoven. Ze schenken de meest bijzondere bieren van de beste (inter)nationale brouwers.

Keizersgracht 16

Van Moll Craft Beer 

Bobby’s bar 

Bobby’s Bar is de perfecte bar om te genieten van de beste cocktails en gin&tonics. De barmedewerkers zijn gepassioneerd, goed opgeleid en staan ​​voor u klaar om de cocktail of gin&tonic van uw dromen te maken. Het menu heeft voor elk wat wils, verandert elk seizoen en bevat ook heerlijke hapjes, bijpassend bij uw drankje. 

Kleine Berg 40

Bobby’s Bar – Not just a bar

Uitgaan agenda van Eindhoven

De uitagenda van Eindhoven staat boordevol evenementen, activiteiten en tips. Benieuwd wat er in de uitgaan agenda van Eindhoven van vandaag (of volgende week) staat? Ontdek het hier

uitgaan in eindhoven blog - hotel marienhage