Brabant arrangement

Eindhoven en haar omgeving zijn ideaal voor een vakantie buiten de spreekwoordelijke gebaande paden. Met Eindhoven als stad van design, innovatie en architectuur heeft u een mooie uitvalsbasis voor een vakantie in Brabant, Eindhoven en omgeving.

Vakantie arrangement in Brabant | Kloosterhotel Mariënhage
Last Minute Deal Eindhoven - Hotel Marienhage

Romantisch weekendje arrangement Eindhoven

De meest romantische overnachting in Eindhoven begint op de meest romantische plek, in het adembenemende Hotel Mariënhage. Het voormalige kloostercomplex is niet zonder reden een bijzondere trouwlocatie.

Culinair arrangement Eindhoven

Dineer culinair in Eindhoven en laat u door het team van Goyvaerts meenemen op een culinaire ontdekkingstocht. Er wordt gekookt op basis van de klassieke Franse keuken, waarbij moderne smaken uit de wereldkeuken te herkennen zijn.

Culinair eten in Eindhoven - Culinair arrangement Brabant - Hotel Mariënhage Eindhoven Domusdela
Last Minute Deal Eindhoven - Hotel Marienhage

Weekendje weg arrangement Eindhoven

Ontdek de stad Eindhoven en geniet van de designs, creatie en innovatie die dit bruisende stadscentrum te bieden heeft. Er is genoeg te doen in de buurt van deze lichtstad. Geniet bijvoorbeeld van een bezoek aan het industriële, voormalige Philips-terrein Strijp tot aan een bezoek aan een van de vele musea, zoals: het van Abbemuseum.

Last Minute Deal Eindhoven

Last Minute op zoek naar een hotel? Dan hebben wij de perfecte deal voor u! Krijg nu 10% korting en kom overnachten in Hotel Mariënhage. Bent u toe aan een momentje voor uzelf of voor elkaar? Hotel Mariënhage is de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse bank-hang avondjes. Geniet van onze paradijselijke kamers in het hart van Eindhoven.

Last Minute Deal Eindhoven - Hotel Marienhage
Huwelijksarrangement - Hotel Marienhage DOMUSDELA

Huwelijksarrangement Eindhoven

Uw allermooiste dag is er een om nooit te vergeten, een moment om de liefde te vieren! In Hotel Mariënhage overnacht u in een van onze bruidssuites in Eindhoven, de Heavenly White Suite of Monastery Mystery Suite. U zou zelfs kunnen overwegen om uw huwelijksceremonie, receptie en feest hier te laten plaatsvinden, in DOMUSDELA. Geniet van deze bijzondere momenten onder de feestelijk verlichte gewelven van De Paterskerk of De Kapel.

Fietsarrangement Eindhoven

Eindhoven en Noord-Brabant ontdekken per fiets? Met ons fietsarrangement combineert een tweedaags luxe verblijf ‘Near Heaven’ bij Hotel Mariënhage Eindhoven met één dag fietshuur. U verblijft in het centrum van de stad, een ideaal uitgangspunt om de omgeving te verkennen met de fiets.

Epic Eden - Hotel Marienhage Eindhoven

Geef een paradijselijke hotelovernachting cadeau!

Op zoek naar dat éne cadeau dat eruit springt? Een cadeau dat altijd goed is? Geef dan een hotelovernachting cadeau. Een overnachting in Hotel Mariënhage is de ultieme verrassing voor de feestdagen, een verjaardag, als relatiegeschenk of ieder ander speciaal moment.