Stadswandeling in Eindhoven

DE MOOISTE STADSWANDELINGEN IN HET CENTRUM VAN EINDHOVEN

Eindhoven is de stad van het licht en industrieel erfgoed. Met een stadswandeling door Eindhoven kunt u dus alle kanten op. Wij hebben de mooiste standswandelingen door het centrum van Eindhoven voor u op een rijtje gezet:

Wandelroute Genneperpark in regio Eindhoven

De Genneper Parken is een uniek natuurgebied in Eindhoven. Er zijn geen vaste routes, maar genoeg paden om zelf een leuke route te lopen. Bij Paviljoen Genneperparkern kunt u terecht voor een heerlijk wijntje, lekker speciaal biertje en streekgerecht.  

Insta-waardige rondje door Eindhoven

Al eens gedacht aan het combineren van een stadswandeling met een ‘insta-waardige’ fotoshoot? Eindhoven heeft veel bijzondere plekken en is de ideale stad om dit te combineren. The Hike heeft de mooiste plekjes op een rijtje gezet. Een ideale route voor een mooie stadswandeling in Eindhoven. 

Avondwandeling in Eindhoven

Tussen Eindhoven en Nuenen ligt het wereldberoemde Van Gogh-Roosegaarde fietspad. Dit 600 meter lange pad bestaat uit duizenden lichtgevende steentjes en geïnspireerd op zijn beroemde schilderij ‘Starry Night’. Een unieke beleving tijdens een avondwandeling!

Wandelen langs de Dommel in Eindhoven

De wandelroute Kleine Dommel start bij het centraal station in Eindhoven. Langs de Dommel loopt u de stad uit. Het is een makkelijke route die afwisselt tussen rustige verharde wegen en onverhade bos- en graspaden. De route eindigt bij het centraal station in Geldrop. Hier keert u om of neemt u de trein terug naar Eindhoven.

standswandeling eindhoven blog - hotel marienhage