Wellness in Eindhoven

NAAR DE SAUNA IN DE BUURT VAN EINDHOVEN

Zin in een paar uurtjes pamperen of een hele dag ontspanning? De sauna is waarschijnlijk precies wat u zoekt! Even weg van de buitenwereld, zonder prikkels van het drukke leven, tijd voor uzelf. Als u naar de sauna wilt in Eindhoven vindt u die in het centrum en daarbuiten. Wij zetten een paar fijne plekken voor u onder elkaar waar het even helemaal om u draait. Heerlijk, niet?

WELLNESS HOTEL MARIËNHAGE

In het souterrain van Hotel Mariënhage, gelegen in het Domusdela Complex, treft u een volledig ingerichte wellness met diverse sauna’s, een hammam, voetenbaden, een kleedruimte en douches, ijswand om weer af te koelen na de saunaronde en een infraroodmuur als weldaad voor de spieren en weerstand. Zwemkleding, badjas, handdoek en slippers is verplicht (indien gewenst te huur).

Hotel Mariënhage

Kanaalstraat 4

CITY SPA EINDHOVEN

City Spa Eindhoven is gelegen in Eindhoven, (aan de rand van winkelcentrum Woensel). De naam zegt het al: de perfecte plek om samen of alleen ongestoord te ontspannen. Elke ruimte heeft een smart tv met diverse apps zoals Netflix, Spotify en Youtube. Ook is in beide ruimtes een minibar aanwezig met diverse frisdranken en snacks waar je tegen geringe betaling gebruik van kunt maken.

City Spa Eindhoven

Winkelcentrum Woensel 81a

SPA SENSE EINDHOVEN

Spa Sense Eindhoven is de plek voor sauna, massages, gezichtsbehandelingen en meer. Verwen uzelf en geef uw lichaam een boost. 

Spa Sense

Zwembadweg 7, Geldrop

wellness eindhoven blog - hotel marienhage