De mooiste winkels in Eindhoven op een rij

De mooiste winkels in Eindhoven op een rij

Heeft u zin om lekker te winkelen, maar weet u niet waar u heen moet? Eindhoven barst van de leuke unieke kledingwinkels, boetiekjes, vintage winkels en grote ketens. Wij hebben de leukste kledingwinkels in het centrum van Eindhoven op een rijtje gezet!

  • Deense Kroon

Deense Kroon is dé Scandinavische conceptstore van Eindhoven. Mode en accessoires van bekende en onbekende Scandinavische ontwerpers zijn hier te koop!

Adres: Willemstraat 17, Eindhoven

  • Purdey

Van smart casual tot sophisticated chic: al 40 jaar kan de modieuze, moderne vrouw terecht bij Purdey voor de allermooiste tijdloze collecties. Of u nu op zoekt bent naar een jurkje of jas, een mooie tas of pantalon: bij Purdey vindt u altijd iets bijzonders voor elke gelegenheid. Deze dameskleding ligt in het centrum van Eindhoven.

Adres: Vrijstraat 26, Eindhoven

  • ELLE

ELLE Eindhoven biedt kleding voor de stijlbewuste vrouw. Bekende merken als ByBar, Cavallaro, Dante6, Aaiko en CVRD worden hier verkocht.

Adres: Heuvel Galerie 176, Eindhoven

  • De Meisjes van Blauw
    Elegantie, stijl en klasse voeren de boventoon bij De Meisjes van Blauw. Een exclusieve shop voor modeminnende vrouwen.

Adres: Kleine Berg 2, Eindhoven

  • Vanilia

Dit authentiek Nederlands modemerk is een van de mooiste modezaken in Eindhoven. De kleding straalt kwaliteit uit, is modern, mooi om te zien en fijn om te dragen. Vanilia Eindhoven beschikt ook over een koffiebar, reparatie- en maatwerk service.


Adres: Kleine Berg 28, Eindhoven 

Leukste winkels in Eindhoven blog - hotel marienhage