De perfecte babymoon bestemming in Eindhoven

De laatste keer met zijn tweeën weg voordat de baby geboren wordt? Vier je babymoon in Hotel Mariënhage.

Op babymoon, nog even samen op vakantie voordat de baby geboren wordt, aandacht voor elkaar voordat alles gaat veranderen. Speciaal voor alle ouders to be, als verrassing of prachtig cadeau, nog even met elkaar genieten voordat jullie leven compleet om jullie kleintje draait. Even lekker uitrusten én uitslapen in ons mooie boutique hotel in Eindhoven.

Uiteraard zorgen wij dat het jullie aan niks ontbreekt, combineer jullie overnachting met heerlijke ontspanning in onze wellness, die je ook privé kunt reserveren. Wij zorgen voor een heerlijk glas alcoholvrije prosecco, een heel fijn zwangerschapskussen om mee te slapen én de beste tips om er een onvergetelijke babymoon van te maken.

Boek je babymoon en profiteer van 15% korting op de kamerprijs met de code: BABY15

Zo geniet je al van een luxe nachtje in Hotel Mariënhage vanaf €118,20 per kamer per nacht, boek hier.

Babymoon tips in en rondom Eindhoven:

Zwangerschapsshoot
Maak jullie babymoon compleet door het voor eeuwig vast te laten leggen, Hotel Mariënhage is het perfecte decor voor de mooiste foto’s.
Tip: Fotograaf Céline Jennes
Let op, je kunt de fotograaf het beste op tijd reserveren, zodat je zeker weet dat ze een plekje voor jullie heeft!

Zwangerschapsbeeldje laten maken
Koester een van je mooiste levenservaringen, een zwangerschapsbeeld is een ode aan jouw zwangere lichaam, iets om voor altijd trots op te zijn.
Tip: Belly print Eindhoven
Let op, je kunt de afspraak voor een zwangerschapsbeeldje het beste op tijd reserveren, zodat je zeker weet dat er plek is.

Samen bevallen workshop
Combineer jouw babymoon met een workshop om samen volledig voorbereid te zijn op de bevalling. De workshop is absoluut mannenproof met de focus op hoe de partner de beste steun kan zijn tijdens de bevalling.
Tip: Zalig zwanger
Let op, zeker zijn van een plekje? Reserveer dan op tijd.

Binnen de muren van ons hotel hebben we twee fantastische restaurants waar de chefs jullie trakteren op een (preggo proof) culinaire lunch of diner. Op deze manier kun je er ook voor kiezen om lekker te hele dag te cocoonen in Hotel Mariënhage, geniet van de wellness, een heerlijke lunch bij Brasserie Rita en een diner bij Restaurant Goyvaerts. Tussendoor kun je genieten van ons super lekkere bed om je favoriete Netflix film of serie te kijken.

Liever erop uit? Dat kan natuurlijk ook, er ligt een zwangerschap-proof tiplijst voor jullie klaar op de kamer, alles om het beste uit jullie babymoon te halen!

De laatste keer voordat jullie kleine wondertje geboren wordt weg? Boek een babymoon bij Hotel Mariënhage in Eindhoven en laat je verrassen door alles wat we te bieden hebben. Gebruik de ratecode: BABY15 voor 15% korting op jouw overnachting.