Koningsdag in Eindhoven

Koningsdag in Eindhoven

Op 27 april kleurt Eindhoven oranje voor Koningsdag. Het programma wisselt jaarlijks, dus houd voor het actuele programma (en de openingstijden van de winkels) de website van ‘This Is Eindhoven’ in de gaten.  

Koningsnacht in Eindhoven

Eindhoven staat bekend om een geweldige koningsnacht, de nacht van 26 op 27 april. Op verschillende plekken in de stad zijn georganiseerde feesten. Van Golden Oldies tot rauw techno en van Hollandse meezingers tot rock ’n roll. Voor ieder zit er wel een passend genre bij.

Let op!  Niet alle feesten zijn gratis toegankelijk. Houd de agenda in de gaten voor wat er allemaal te doen is.

Vrijmarkt 

Op Koningsdag wordt er in het Stadswandelpark de Eindhovense Vrijmarkt gehouden. Lekker rondstruinen langs de kraampjes en wie weet ontdekt u wel net die ene parel. De vrijmarkt is op 27 april van 10:00 tot 18:00 uur.

Verschillende podia door de stad

Tijdens Koningsdag zijn er in Eindhoven verschillende podia te vinden met diverse dj’s en artiesten. Houd de agenda in de gaten en ontdek het volledige programma op de diverse pleinen.

Blijf bij ons slapen

Altijd al eens Koningsnacht en Koningsdag in Eindhoven willen vieren? Blijf dan slapen bij Hotel Mariënhage in Eindhoven. Ons hotel bevindt zich midden in het bruisende centrum. De podia tijdens Koningsnacht, de vrijmarkt en de festiviteiten tijdens Koningsdag bevinden zich op loopafstand. Ideaal toch? Boek direct een overnachting.

koningsdag in eindhoven blog - hotel marienhage