De beste-prijsgarantie is onze belofte aan gasten die direct via onze eigen website boeken: www.marienhage.com of www.lbghotels.com.

Hotel Mariënhage garandeert dat onze eigen website de laagste kamerprijs biedt bij overeenstemmende kamertypen, data, voorwaarden en prijzen (kamercondities) op het moment van reserveren en binnen 24 uur daarna (beste-prijsgarantie).

Als u een gepubliceerde prijs vindt die op dat moment lager is tegen dezelfde kamercondities (concurrerende tarief) en Hotel Mariënhage daarvan op de hoogte stelt, dan zal Hotel Mariënhage binnen 24 uur na het plaatsen van de reservering via onze website het concurrerende tarief hanteren.

Aanspraken op deze beste-prijsgarantie zijn alleen geldig als ze voldoen aan alle voorwaarden.

Voorwaarden:

  1. Kamercondities:
   1. 1. Overeenkomend kamertype: de beste-prijsgarantie geldt voor een concurrerend kamertype dat in grote mate overeenkomt met een kamertype dat via de website van Hotel Mariënhage kan worden geboekt. Concurrerende kamertypes komen grotendeels overeen op onder meer de volgende kenmerken: uitzicht, voorzieningen, beddengoed en kamergrootte, dit uitsluitend ter beoordeling door Hotel Mariënhage (concurrerende kamer).
   2. 2. Overeenkomende data: het lagere tarief moet online te vinden zijn voor een gelijkwaardige kamer met dezelfde aankomst- en vertrekdatum.
   3. Overeenkomende voorwaarden: alle prijs- of tariefvoorwaarden, waaronder (maar niet uitsluitend) vooruitbetaling, aanbetaling of andere voorwaarden, moeten gelijk zijn aan of strikter zijn dan de voorwaarden die ter vergelijking op de website van Hotel Mariënhage te vinden zijn. Als u via de website van Hotel Mariënhage bijvoorbeeld een kamer reserveert die kosteloos kan worden geannuleerd, kunt u deze niet vergelijken met een kamer op een andere website (concurrerende website) met een prijs die vooraf moet worden betaald of niet gerestitueerd kan worden. Als u echter via onze website een vooruit te betalen, niet-restitueerbaar tarief boekt, mag u dit wel vergelijken met een tarief op een concurrerende website dat wel annuleerbaar of restitueerbaar is. De beste-prijsgarantie geldt niet voor reserveringen op websites waarbij de reserveringsgegevens pas na de aankoop bekend worden.
   4. Overeenkomende prijzen: de kamerprijs moet worden geoffreerd, geboekt en betaald in de munteenheid van het hotel. Bijkomende kosten zoals toeslag voor een extra persoon vallen niet onder de garantie. Bij een verblijf van meerdere nachten wordt de gemiddelde prijs per nacht op een concurrerende website vergeleken met de gemiddelde prijs per nacht voor een reservering voor meerdere nachten via de website van Hotel Mariënhage.
  2. Niet-gepubliceerde tarieven: de beste-prijsgarantie geldt niet voor niet-gepubliceerde tarieven. Niet-gepubliceerde tarieven zijn tarieven die niet beschikbaar zijn voor het algemene publiek. Tarieven die niet beschikbaar zijn voor het algemene publiek betreffen onder meer: Zakelijke kortingen
   1. Groepstarieven
   2. Vergadertarieven
   3. Tarieven waarvoor lidmaatschap vereist is van een club, een loyaliteitsprogramma of een andere organisatie, waarbij de tarieven afgestemd zijn op een specifieke groep personen en niet bestemd zijn voor het algemene publiek.
   4. Direct mail-campagne
   5. E-mailcampagne
   6. Tarieven waarvoor een kortingscode of coupon vereist is
   7. Lagere tarieven die beschikbaar zijn via ‘Opaque’ websites waarbij het exacte hotel pas na boeking bekend wordt, vallen ook buiten de garantie.
  3. Voorwaarden voor aanspraak: om aanspraak te maken op deze garantie dient u een e-mail te sturen naar reservations@marienhage.com. Deze e-mail dient de volgende informatie te bevatten: de naam, het hotelreserveringsnummer en de website waarop het lagere tarief beschikbaar is. Onvolledige of onjuiste e-mails worden niet in behandeling genomen. Omdat de aanspraak op de beste-prijsgarantie vóór aankomst moet worden verwerkt, dient u uw verzoek ten minste 24 uur voor aankomst in te dienen.