Een hemels verblijf naast de Kerk

Hotel Mariënhage is meer dan alleen een hotel; het is een plek waar de tijd even stil lijkt te staan. Gelegen naast de DOMUSDELA kerk, biedt ons hotel een serene uitvalsbasis om te ontsnappen aan de drukte van de stad. De kerk, een architectonisch hoogtepunt, vormt het hart van ons hotel en biedt een unieke achtergrond voor uw verblijf.

Vakantie arrangement in Brabant | Kloosterhotel Mariënhage
Last Minute Deal Eindhoven - Hotel Marienhage

Historische Charme met Moderne Luxe

Unieke Kamers met Historisch Respect. Elke kamer in Hotel Mariënhage is zorgvuldig ingericht om comfort en stijl te combineren met respect voor de historische elementen van de DOMUSDELA kerk. Geniet van de moderne voorzieningen terwijl u de geschiedenis van Eindhoven omarmt.

Een Locatie met Betekenis

DOMUSDELA is een plaats van ontmoeting en viering, en Hotel Mariënhage is trots om deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap. Of u nu in Eindhoven bent voor een evenement in de kerk of gewoon om de stad te verkennen, ons hotel biedt een onvergetelijke ervaring.

Wij nodigen u uit om zelf de schoonheid en rust van Hotel Mariënhage te ervaren, uw thuis weg van huis, direct naast de DOMUSDELA kerk in Eindhoven. Boek nu en laat ons uw gids zijn in deze historische stad.

Culinair eten in Eindhoven - Culinair arrangement Brabant - Hotel Mariënhage Eindhoven Domusdela