Evenementenlocatie Eindhoven

Op zoek naar een unieke locatie voor vergaderingen of evenementen in Eindhoven? Tussen de historische muren van een Kloosterhotel Mariënhage in het hart van de stad, biedt DOMUSDELA een hemelse omgeving voor uw bijeenkomst of viering. Hotel Mariënhage biedt met DOMUSDELA als locatie voor vergaderingen en evenementen diverse ruimtes aan. Het events team van DOMUSDELA staat klaar om zowel formele zakelijke bijeenkomsten als feestelijke momenten te faciliteren.

Zaal huren in Eindhoven

Onze veelzijdige zalen zijn geschikt voor diverse doeleinden. Of u nu een intieme vergadering, een groot congres of een feestelijk bedrijfsevenement organiseert, bij ons vindt u de perfecte ruimte. Enkele van onze zalen zijn:

De Paterskerk

Deze prachtige historische kerk biedt een indrukwekkende setting voor grotere evenementen. Met zijn hoge gewelven en glas-in-loodramen is de Paterskerk een unieke plek om uw gasten te ontvangen.

De Kapel

De Kapel is een sfeervolle ruimte met een intieme ambiance. Ideaal voor workshops, presentaties en kleine bijeenkomsten. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht.

Vergaderzalen

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en bieden alle faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Comfortabele stoelen, flip-overs en snelle wifi zijn standaard aanwezig. Er zijn vijf geschikte vergaderruimtes:

 • Walter: 0 – 36 personen, met een oppervlakte van 56m2
 • Louis: 0 – 36 personen, met een oppervlakte van 56m2
 • August: 0 – 50 personen, met een oppervlakte van 85m2
 • Jos: 0 – 70 personen, met een oppervlakte van 96m2
 • Louis & Walter: 0 – 100 personen, met een oppervlakte van 113m2

Evenementen & congreslocatie

Hotel Mariënhage is dé plek voor uw evenementen en congressen. DOMUSDELA, onze gewaardeerde partner, staat garant voor een complete ervaring tijdens uw congres, evenement of vergadering. Met hun expertise kunnen zij diners, lunches en andere culinaire hoogstandjes voor u organiseren. Samen kunnen we een speciaal menu samenstellen dat perfect aansluit bij uw evenement en de voorkeuren van uw gasten. Bovendien bieden we een scala aan op maat gemaakte pakketten voor meetings en events, variërend van uitgebreide lunches tot buffetten die naadloos aansluiten bij de gekozen ruimte. Er zijn twee geschikte feest -en congres ruimtes:

 • De Kapel: 0 – 150 personen, met een oppervlakte van 410m2
 • De Paterskerk (kerk met podium): 0 – 1000 personen, met een oppervlakte van 1255m2

 

Business event in Eindhoven

Wilt u indruk maken op uw zakelijke relaties? Onze locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd business event. Denk aan teambuildingactiviteiten, productlanceringen en netwerkbijeenkomsten.

Waarom kiezen voor Hotel Mariënhage in Eindhoven?

 • Indrukwekkende locatie en omgeving. Gevestigd in een historisch monument met een unieke ambiance.
 • Gelegen op een rustige locatie in het centrum van Eindhoven, zodat u kunt genieten van een vredige omgeving.
 • Uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer, met parkeermogelijkheden tegen betaling op eigen terrein.
 • Optioneel: geniet van heerlijke maaltijden in Brasserie Rita of Restaurant Goyvaerts, van een uitgebreid ontbijt tot een smakelijk diner, en sluit de avond af met een gezellige borrel in de hotelbar.
 • Aanbod van diverse ruimtes voor bijeenkomsten en vieringen, zoals de gymzaal, de Kapel en de Paterskerk. Elke ruimte is zorgvuldig opnieuw ontworpen, met moderne audiovisuele voorzieningen die perfect samengaan met het historische karakter van het gebouw.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

We geven u graag een rondleiding of een offerte op maat

+31 (0)40 311 14 44
info@marienhage.com

  (verplicht)


  YesNo