ETEN & DRINKEN

Gezellig samen ontbijten, een ontspannen zakenlunch of fijn diner, de brasserie is de hele dag geopend. Onze partner Hutten zorgt voor de ultieme gastvrijheidsbeleving met ambachtelijk eten om van te genieten.

ONTBIJT

In de brasserie staat in de ochtend een heerlijk vers en uitgebreid champagne ontbijt voor u klaar. Dit continentaal ontbijt omvat onder andere versgebakken brood, toast, broodjes, diverse soorten beleg, ontbijtgranen, zoetwaren, vers fruit en heerlijke koffie of thee.

Het ontbijt wordt geserveerd op:

  • maandag tot en met vrijdag van 7 tot 9.30 uur
  • zaterdag en zondag van 8 tot 11 uur

BRASSERIE EN BAR

Alleen al vanwege de locatie wilt u de brasserie bezoeken, een lust voor het oog.

In de brasserie verzorgen wij uw à la carte lunch of diner van niveau in het midden van een zeer bijzondere omgeving, deels gelegen aan de binnenplaats van het complex met een prachtige serre. Bij mooi weer kunt u dus ook buiten op het terras genieten van uw maaltijd. De bar is gevestigd in de brasserie en is de hele dag geopend voor een goed glas wijn of fijne cocktail.

Openingstijden brasserie en bar
Alle dagen 10 tot 00 uur (keuken geopend tot 21.30 uur)

Onder de monumentale Kapel van voormalig klooster Mariënhage vindt u het restaurant (opening begin 2020). De refter is een historische locatie en fantastisch om te zien. Bij het restaurant bevindt zich ook een heerlijk terras met prachtig zicht op de 1 hectare grote binnentuin. Hier zit u heerlijk met zich op de ondergaande zon.