Brasserie Rita, Restaurant Eindhoven in Hotel Mariënhage

Tijd voor jezelf, bijzondere ontmoetingen en nieuwe herinneringen, welkom bij Brasserie Rita. Heilige Rita, patrones van de hopeloze gevallen en onmogelijke zaken, het toonbeeld van vergevingsgezindheid en verdraagzaamheid leeft voort in het hart van Eindhoven, in het voormalige Augustijnenklooster Mariënhage. Met oprechte gastvrijheid, klassieke gerechten met een moderne twist, op een historische locatie. De brasserie is gelegen aan de binnenplaats van Hotel Mariënhage, met een prachtige botanische serre. Bij mooi weer kunt u ook genieten op het grote terras in de binnentuin.

De Brasserie is de hele dag geopend met en zonder reservering, van ontbijt tot lunch of à la carte diner. Het culinaire team van Brasserie Rita serveert niet alleen smaakvolle en tongstrelende gerechten maar zijn ook een lust voor het oog. Karakteristieke producten staan in alle gerechten centraal. Verrassende smaken van het beste van het land en het lekkerste uit de zee.

Kom genieten van een verrassend culinaire avond in Brasserie Rita. Vooraf reserveren is wenselijk.

Blijf overnachten in Hotel Mariënhage, een prachtig boutique hotel gelegen naast en boven Brasserie Rita. Een paradijselijke avond vol heerlijk eten en een goede nachtrust in een van onze kamers.

Waarom overnachten in Hotel Mariënhage?

  • Verschillende kamertypes met een verhaal
  • Boutique hotel Eindhoven
  • Gelegen op een rustige locatie in het centrum van Eindhoven
  • Gratis wellness toegang (badkleding verplicht)
  • Fitness toegang, cardio en kracht apparatuur
  • Uitstekend bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer, parkeren kan tegen betaling op eigen terrein
  • Heerlijk ontbijten, lunchen of dineren in Brasserie Rita
Brasserie Rita Restaurant - Hotel Mariënhage Eindhoven Domusdela