Expositie van De Glazerij tijdens Dutch Design Week in DOMUSDELA en Hotel Mariënhage.

Guido Dilweg, eigenaar van De Glazerij bewerkt al het glas met de hand en komt tot nieuwe toepassingen van het klassieke materiaal. Een perfecte match met Hotel Mariënhage, een combinatie van oud en nieuw, van klassiek en modern komt hier samen. Ons verhaal en het gebouw van DOMUSDELA verbindt, verwondert en verleidt, precies zoals de moderne glas in lood kunst ook doet. Design verbindt oud en nieuw met een knipoog naar de historie, historie in een modern verhaal is de rode draad.

Architectuur -en design liefhebbers halen hun hart op bij DOMUSDELA en Hotel Mariënhage, door het bijzondere monumentale erfgoed van de kloosterorde der Augustijnen. Niet voor niks wint DOMUSDELA in 2021 de Dirk Roosenburg Publieksprijs, een ontwerp- en architectuurprijs.

In DOMUSDELA en Hotel Mariënhage, in het hart van Eindhoven, het hart van de Dutch Design Week presenteert De Glazerij een prachtige expositie met twee verschillende werken: RAX en FIE, verhalen die naadloos op elkaar aansluiten, a match made in heaven, near heaven.

Bezoek tijdens Dutch Design Week DOMUSDELA en Hotel Mariënhage voor deze bijzondere expositie en laat je verwonderen door de perfecte combinatie tussen klassiek en modern.