Beste Trouwlocatie in Eindhoven

Huwelijksarrangement bij Kloosterhotel Mariënhage

Uw allermooiste dag is er een om nooit te vergeten, een moment om de liefde te vieren! In Hotel Mariënhage overnacht u in een van onze bruidssuites in Eindhoven, de Heavenly White Suite of Monastery Mystery Suite. Wellicht kiest u er ook voor om de huwelijksceremonie of receptie en feest hier te laten plaatsvinden, in Domusdela, onder de feestelijk verlichte gewelven van De Paterskerk of De Kapel. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat u volledig uitgerust wakker wordt voor uw bruiloft en volop kunt genieten van de dag. De bruidssuite kleden we extra romantisch aan, en na uw huwelijksnacht hoeft u ’s ochtends aan niets anders te denken dan elkaar, heerlijk uitslapen en het ontbijt op bed.

Het huwelijks arrangement is inclusief:

  • Overnachting in Heavenly White Suite of Monastery Mystery Suite
  • Uitgebreid ontbijt op bed met een glas bubbels
  • Fles Champagne op de kamer bij aankomst
  • Badjas en slippers
  • Romantische versiering met rozenblaadjes
  • Late checkout tot 13 uur

Pakket prijs

  • Vanaf € 117.90 p.p.

Het huwelijksarrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van €4.95 per nacht per persoon.

Huwelijksarrangement reserveren

Meer hotelkamers reserveren voor uw gasten

Wanneer u uw huwelijksgasten graag ook wilt laten overnachten, heeft u de mogelijkheid om een aantal kamers reserveren. Wij beschikken over 80 kamers voor 2, 3 of 4 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en actuele prijzen, we maken er graag samen met u de mooiste dag van.

Officiële trouwlocatie

Voor wie zijn bruiloft wil vieren in een adembenemende omgeving vol historie en design, hoeft u de deur niet uit. Domusdela organiseert graag uw ja-woord tot receptie, fantastisch diner en feest, wij zijn een officiële trouwlocatie in historisch erfgoed. De Kapel en Paterskerk zijn twee voorbeelden van bijzonder mooie locaties voor uw huwelijk, er is ruimte voor 2 tot 1000 personen, met mogelijkheden voor meer.

Huwelijksarrangement - Hotel Marienhage DOMUSDELA

Neem contact op