Beste trouwlocatie in Eindhoven

Huwelijksarrangement bij Hotel Mariënhage

Beleef een onvergetelijke dag vol liefde en pracht, een herinnering om te koesteren! Bij Hotel Mariënhage kunt u verblijven in een van onze betoverende bruidssuites in Eindhoven: de Heavenly White Suite of de Monastery Mystery Suite. Misschien wenst u zelfs uw huwelijksceremonie, receptie en feest hier te laten plaatsvinden, in DOMUSDELA, omringd door de feestelijke schittering van de gewelven in De Paterskerk of De Kapel.

Wat uw keuze ook is, wij garanderen dat u uitgerust ontwaakt op de dag van uw bruiloft, klaar om te genieten. De bruidssuite wordt gedrapeerd in extra romantiek, en na uw bijzondere huwelijksnacht hoeft u ‘s ochtends nergens aan te denken behalve aan elkaar. Geniet van heerlijk uitslapen en een ontbijt op bed, verzorgd door ons.

Het huwelijksarrangement is inclusief:

  • Overnachting in Heavenly White Suite of Monastery Mystery Suite
  • Uitgebreid ontbijt op bed met bubbels
  • Fles Cava op de kamer bij aankomst
  • Gratis toegang tot de wellnessruimte incl. wellnesspakket (badjas en slippers)
  • Gratis toegang tot de fitnessruimte
  • Romantische versiering met rozenblaadjes
  • Late check-out tot 13.00 uur

Pakket prijs

  • Vanaf € 117.90 p.p.

Het huwelijksarrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van €4.95 per nacht per persoon.

Huwelijksarrangement reserveren

Meer hotelkamers reserveren voor uw gasten

Als u uw huwelijksgasten de gelegenheid wilt bieden om te overnachten, kunt u een selectie kamers reserveren. Ons aanbod omvat 80 kamers voor 2 of 3 personen. Voel u vrij om contact met ons op te nemen voor aanvullende details en de meest recente tarieven; we streven ernaar om samen met u de dag prachtig te maken.

Officiële trouwlocatie

Voor degenen die hun huwelijksviering willen houden in een betoverende omgeving doordrenkt van geschiedenis en elegantie, hoeft u niet ver te zoeken. DOMUSDELA staat klaar om uw complete huwelijkservaring te verzorgen, van de plechtige belofte tot de receptie, een schitterend diner en een bruisend feest. Als een officiële trouwlocatie gevestigd in een historisch erfgoed, hoeft u onze deuren niet te verlaten.
Zowel De Kapel als De Paterskerk zijn voorbeelden van buitengewoon prachtige locaties voor uw huwelijksceremonie. Met capaciteit voor 2 tot 1000 personen, en zelfs mogelijkheden voor grotere gezelschappen, bieden we u ruimte in overvloed.

Huwelijksarrangement - Hotel Marienhage DOMUSDELA

Neem contact op