Last Minute Hotelarrangement Eindhoven

Met een verrassings gerecht van de chef in onze Brasserie

Dineren en overnachten ‘Near Heaven’ vanaf €64,50 per persoon
Inclusief 2-persoons kamer, diner met verrassings gerecht en ontbijt

Wil je last minute naar Eindhoven? Geniet van het beste van twee werelden, een luxe verblijf ‘Near Heaven’ bij Hotel Mariënhage Eindhoven, genieten van een heerlijk verrassings gerecht uit handen van de chef bij Brasserie Rita en uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend, inclusief glas bubbels.
U overnacht in een van onze 2-persoons kamers, Hotel Mariënhage heeft 5 verschillende kamer designs waarin u kunt genieten van een verblijf ‘Near Heaven’. Gelegen in historisch erfgoed, is het onder andere voor liefhebbers van architectuur en design een bijzondere locatie om te verblijven. Op loopafstand van het centrum van Eindhoven en het bus- en treinstation, een ideale locatie om Eindhoven te ontdekken. Brasserie Rita zorgt voor u met klassieke gerechten met een moderne twist, slow food dat met liefde voor ingrediënten bereid is.

Inclusief in Last Minute arrangement

  • 1 nacht verblijf in een 2-persoonskamer met Auping bed
  • Verrassings gerecht in Brasserie Rita
  • Welkomstdrankje
  • Uitgebreid ontbijt in Brasserie Rita
  • Koffie- en theefaciliteiten in uw kamer
  • Stadsgids en wandelroutes

ARRANGEMENT PRIJS
€64,50 per persoon per nacht

Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer. Te reserveren op basis van beschikbaarheid. Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van € 4,50 per persoon per nacht. Op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van €5.

Boek Nu