Vakantie Arrangement in Brabant

Eindhoven en omgeving zijn ideaal voor een vakantie buiten de spreekwoordelijke gebaande paden. Met Eindhoven als stad van design, innovatie en architectuur heeft u een mooie uitvalsbasis voor een vakantie Brabant Eindhoven en omgeving.

Vakatie Brabant
Vakantie arrangement in Brabant | Kloosterhotel Mariënhage
Last Minute Deal Eindhoven - Hotel Marienhage

Romantisch Weekendje Eindhoven

De meest romantische overnachting in Eindhoven begint op de meest romantische plek, in het adembenemende Hotel Mariënhage. Het voormalige kloostercomplex is niet zonder reden ook een trouwlocatie, zo mooi.

Romantisch Weekendje

Culinair arrangement Eindhoven

Kom dan ook culinair dineren in Eindhoven en laat je door chefkok Ron van de Wiel en zijn team meenemen op een culinaire ontdekkingstocht. Er wordt gekookt op basis van de klassieke Franse keuken, waarbij moderne smaken uit de wereldkeuken te herkennen zijn.

Culinair Arrangement
Culinair eten in Eindhoven - Culinair arrangement Brabant - Hotel Mariënhage Eindhoven Domusdela
Last Minute Deal Eindhoven - Hotel Marienhage

Weekend Arrangement Eindhoven

Een weekend Eindhoven, de stad met hip en industrieel Strijp-S, bakermat van Nederlands design, fijn winkelcentrum en de meest gezellige restaurants en bars. De leukste stad van Brabant, er is volop te beleven!

Weekend Eindhoven

Last Minute Deal Eindhoven

Bent u ook een last minute beslisser? Dan hebben wij de perfecte deal voor u! Krijg nu 10% korting en kom overnachten in Hotel Mariënhage. Bent u toe aan een momentje voor uzelf of voor elkaar? Hotel Mariënhage is de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse bank-hang avondjes. Geniet van onze paradijselijke kamers in het hart van Eindhoven. Brasserie Rita is helaas niet open zorgt wel voor een heerlijk ontbijt to-go.

Last Minute Deal
Last Minute Deal Eindhoven - Hotel Marienhage
Huwelijksarrangement - Hotel Marienhage DOMUSDELA

Huwelijksarrangement Eindhoven

Uw allermooiste dag is er een om nooit te vergeten, een moment om de liefde te vieren! In Hotel Mariënhage overnacht u in een van onze bruidssuites in Eindhoven, de Heavenly White Suite of Monastery Mystery Suite. Wellicht kiest u er ook voor om de huwelijksceremonie of receptie en feest hier te laten plaatsvinden, in Domusdela, onder de feestelijk verlichte gewelven van De Paterskerk of De Kapel.

Huwelijksarrangement

Fietsarrangement Eindhoven

Komt u Eindhoven en Noord-Brabant ontdekken per fiets? Met ons fietsarrangement combineert een tweedaags luxe verblijf ‘Near Heaven’ bij Hotel Mariënhage Eindhoven met één dag fietshuur. U verblijft in het centrum van de stad, een ideaal uitgangspunt om de omgeving te verkennen met de fiets.

Fietsarrangement Eindhoven
Domusdela Exterior - Hotel Marienhage Eindhoven

Stedentrip door Nederland

Je wilt er weer op uit, op reis als het even kan, alleen is over de landsgrenzen heen reizen misschien nog een stap te ver. Plan B is in Nederland blijven en op vakantie gaan in eigen land, hier is zo veel moois te ontdekken! We maken het makkelijk met een 4- of 7-daags Nederlandse citytrip pakket waarmee je Amsterdam, Eindhoven en Maastricht bezoekt.

Stedentrip Eindhoven