Voorwaarden reserveringen tot 5 kamers per nacht

Een credit card is vereist ter garantie van uw reservering.

Indien u een non-refundable reservering annuleert, wordt dit bedrag niet gerestitueerd. Een restitueerbare boeking kan tot 24 uur voor de aankomstdatum worden geannuleerd.

Indien een flexibele reservering al aanbetaald is, restitueren wij het betaalde bedrag na verrekening van de annuleringskosten.

Het wijzigen van een reservering kan tot 24 uur voor aankomst en alleen in geval van een flexibele reservering, indien u de reservering wijzigt binnen 24 uur voor aankomst, wordt de eerste nacht in rekening gebracht, voor het verplaatsen van uw reservering kan een meerprijs worden gerekend indien deze verplaatst wordt naar data met hogere kamerprijzen en in geval van lagere kamerprijzen, wordt het verschil niet vergoed.

In het geval van onjuiste tarieven of beschikbaarheid, zijn overduidelijke fouten en vergissingen (inclusief drukfouten, typefouten en nultarieven) niet bindend, bijvoorbeeld als een Suite een gemiddeld tarief van € 1000 door het jaar heen kost, kwalificeert een tarief van € 100 als een voor de hand liggende fout en wordt de reservering niet gehonoreerd.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inchecken kan vanaf 15 uur, indien u eerder aankomt, kunt u uw bagage alvast bij ons achterlaten, ook kunt u een early checkin reserveren tegen vergoeding (op basis van beschikbaarheid).

Onze check-out tijd is uiterlijk 11 uur, we verzoeken u vriendelijk om uw kamer op tijd te verlaten, indien u uw kamer tot uw beschikking wilt hebben na 11 uur op de dag van vertrek, kunt u dit aanvragen bij de receptie tegen een vergoeding (op basis van beschikbaarheid).

De stad Eindhoven brengt Toeristenbelasting in rekening, deze bedraagt € 3,50 per persoon per nacht.

Door in het hotel te overnachten investeert u in een duurzame toekomst. Wij investeren in duurzame oplossingen en berekenen hiervoor een kleine bijdrage, deze wordt op uw bevestiging omschreven als ‘Green Fee’. Dit bedraagt €1 per persoon per nacht.

De Toeristenbelasting en Green Fee bedraagt samen dus € 4,50 per persoon per nacht.

Voor gereserveerde groepen vanaf 5 kamers per nacht gelden de annuleringsvoorwaarden voor groepen volgens Uniforme Voorwaarden Horeca.

Covid-19 overheidsmaatregelen (Force majeure)

Indien de (lokale) overheid verplichte Covid–19 maatregelen invoert, die het onmogelijk maken om te reizen, dan wel die ertoe leiden dat een evenement door overheidsmaatregelen dient te worden verplaatst of geannuleerd, dan:

Zal het hotel de waarde van de reservering als een tegoed aanmerken met een geldigheidsdatum van 12 maanden, vanaf de datum waarop de initiële reservering zou plaatsvinden.

Dit is alléén mogelijk voor een flexibele (refundable) reservering.

Het tegoed kan binnen 12 maanden worden ingezet bij het maken van een nieuwe reservering.

Indien de dan geldende kamertarieven hoger zijn dan ten tijde van de reservering, dient het surplus te worden betaald.

Groepsvoorwaarden (reserveringen vanaf 5 kamers per nacht)

Betalingsvoorwaarden

Wij vragen een aanbetaling van 50% op het moment van reserveren.

De overige 50% ontvangen wij graag minimaal 3 weken van aankomst.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende.

  1. Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de horecaovereenkomst de eerste horecadienst zal moeten worden verleend, nader te noemen: “de ingangsdatum”, is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen.
  2. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  3. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  4. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  5. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  6. Bij annulering 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.